آلیا صبور دختر ایرانی جوان ترین استاد دانشگاه در جهان

نابغه ۱۹ساله ایرانی، جوانترین پروفسور زن آمریکا

آلیا صبور شهروند آمریکایی، ایرانی‌الاصلی که در دانشگاه نیویورک به تدریس مشغول است؛ به عنوان یک نابغه نام خود را در ردیف جوان‌ترین اساتید دانشگاه جهان ثبت کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران "آلیا صبور"، (Alia Sabur) اولین شهروند آمریکایی و ایرانی الاصل است که رتبه اولین و جوانترین پروفسور زن را در تاریخ آمریکا به خود اختصاص داده است.
این دختر ایرانی تبار بطور تمام وقت در دانشگاه نیویورک تدریس میکند و به عنوان یک نابغه نام خود را در ردیف جوانترین استاد دانشگاه های معتبر جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت نموده است.
رکوردار قبلی جوانترین پروفسور دانشگاه های جهان متعلق به یک فیزیکدان اسکاتلندی بنام “کولین مک لورین” که شاگرد اسحاق نیوتن بود و در سال ۱۷۱۷ میلادی (۲۹۱ سال پیش) در سن ۱۹ سال و ۷ ماهگی این رتبه علمی را کسب کرده بود.
“آلیا صبور”در هشت ماهگی خواندن را آغاز کرد و از کلاس چهارم ابتدایی به کالج رفت تا در سطح کارشناسی ریاضیات کاربردی بخواند. وی در سن ۱۰ سالگی در دانشگاه استونی بروک ثبت نام کرد و در ۱۱ سالگی با گرایش به موسیقی به عنوان عضو ارکستر سمفونی “راک لند” به اجرای قره نی پرداخت.
آلیا چهارده ساله بود که مدرک لیسانس خود را از دانشگاه نیویورک اخذ کرد و دانشجوی دوره کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه درکسل، نیویورک شد.
وی در ۱۸ سالگی مدرک دکترای خود را از دپارتمان تکنولوژی پیشرفته فوزیون در دانشگاه کانکوک سئول دریافت کرد و جوان ترین فردی بود که وارد دوره فلوشیپ پس از دکتری شد، او نشانگرهای سلولی خاصی را بر اساس تکنولوژی نانولوله ها ابداع کرد که در تحقیقات پزشکی کاربرد زیادی دارد. او فقط 3 روز مانده بود  19ساله شود که برای تدریس در دانشگاه کنکوک، سئول، کره جنوبی پذیرفته شد.
وی تا ماه قبل در دانشگاه دروس فیزیک دانشگاه کنکوک تدریس میکرد و در حال حاضر، ریاضی و فیزیک را در دانشگاه جنوبی ایالت نیواورلند تدریس میکند. او یکی از دلایل ترک دانشگاه سئول را مشکل تکلم به زبان کرهای بیان کرده است.






نظرات:

«ehsan momeni» می‌گوید:
«rasti yadam raft begam k tu bashgah mohandesan tu emzat adrese weblogo didam. movafagh bashi»

tahsin
«ehsan momeni» می‌گوید:
«kheiliii jaleb bud vaghan.webloge khubi dari movafagh bashi. man daneshjuye karshenasie software engineeringam.»

خاک تو سری
«mokh» می‌گوید:
«بد بخت باید ناراحت بشی همچین افرادی اونجا هستن از پس ملت خره که راحت میزاره همچین ادمایی برن اونجا چرا؟ چون که اینجا امکاناتی رو که میخواییم رو نمیدن ولی تو امریکا کافیه بفهمن یکم استعداد داری همچین راه موفقیت رو برات باز میکنن که نگو خاک نو سر همچین مملکتی»

اشنایی
«فاطمه (اارکیده در باشگاه )» می‌گوید:
«من دوست عزیز من از باشگاه مهندسان هستم از بچه های کامپیوتر وبلاگتو امضات دیدم گفتم یه سری بزنم یادم رفت اونجا ایدیت چی بود معذرت»

خوشحالم که ایرانی است
«مهرداد » می‌گوید:
«باعث افتخار است »



متن امنیتی

گزارش تخلف
بعدی